dimecres, 22 de juliol del 2015

  SIMPOSI APRENENTATGE COOPERATIU

Els dies 1 i 2 de juliol dues mestres de l'escola, la Glòria i l'Anna, van partipar en el III Simposi sobre Aprenentatge Cooperatiu que va tenir lloc a la ciutat de Vigo.
 Aquest simposi estava destinat a centres d'infantil,  primària i secundària principalment, que estan treballant amb el programa de la UVIC sobre aprenentatge cooperatiu.

El primer dia, pel matí, van tenir lloc vuit taules simultànies de debats per avançar. En cada debat es va presentar una petita ponència a manera de marc de referència i es van oferir algunes experiències pràctiques a manera d'il·lustració. En el nostre cas vam exposar la nostra experiència sobre la cohesió de grup.
Per la tarda, vam assistir a la Primera Assemblea General de la xarxa Khelidon, una xarxa de centres per a l'aprenentatge cooperatiu l'objectiu de la qual és la de mantenir en contacte amb tots els centres formats en aprenentatge cooperatiu i que inclouen aquesta metodologia en el seu PEC. 

El dia 2 de juliol, els centres educatius van presentar comunicacions enmarcades en diferents blocs. La nostra escola hi va presentar una comunicació en el bloc de primaria on vam explicar una petita activitat cooperativa que porta per nom Concurs Cooperatiu.

L'últim acte del simposi va ser l'exposició de les conclusions  i l'acte de cloenda on se'ns va informar que el IV simposi es celebrarà a la ciutat de Mallorca el juliol del 2017. Esperem poder ser allà per compartir, aprendre i així poder seguir avançant!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada