dijous, 14 de juliol del 2016

III JORNADES D'APRENENTATGE COOPERATIU

Els dies 4 i 5 de juliol van tenir lloc a Salt (Girona) les terceres jornades d'aprenentatge cooperatiu. Vuit mestres de l'escola hi van assistir per compartir l'experiència amb altres centres de Catalunya.

La nostra escola, que forma part de l'equip coordinador de Catalunya de la Xarxa Khelidon, va col.laborar en l'organització.




Lliurament de materials i acreditacions

Exposicions i tallers
A més a més de l'intercanvi d'experiències amb el que vam aprendre i compartir moltíssimes coses, al llarg de les jornades hi va haver un espai d'homenatge a en Pere Pujolàs que tot i no estar-hi present el vam sentir entre nosaltres en tot moment.
La nostra escola va llegir aquestes paraules en record seu:

"L'any 2008 vam tenir el plaer de conèixer a en Pere , un senyor senzill i afable i rebre una formació que ens va obrir un món nou que des d'aleshores ha marcat la línia de la nostra escola.
Els tres anys que va durar aquesta formació pactàvem amb ell les sessions en funció de si havia de fer el trajecte Vic- Cervera, Cervera- Girona, Girona -Cervera ..... però sempre, sempre, tot i la seva gran activitat ens transmetia tranquil.llitat i seguretat. Ell sabia amb certesa que si ens endinsàvem en l'aprenentatge cooperatiu, seguiríem aquest camí. Ens deia, no correu, no patiu, tot anirà arribant. 

Encara avui tenim molt present el seu entusiasme i convenciment cada vegada que els nostres alumnes treballen de forma cooperativa, cada vegada que el treball en equip esdevé una manera de ser millors persones".

Veure més imatges

Com no podia ser d'una altra manera, han estat uns dies fantàstics on a més a més de treballar també ens ho hem passat molt bé!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada