dimecres, 30 d’abril del 2014

CELEBREM L'ARRIBADA DE LA PRIMAVERA TREBALLANT COOPERATIVAMENT

L'últim dia abans de començar les vacances de setmana santa, alumnat, mestres i personal no docent, vam celebrar a l'escola la festa de la primavera. 

Els nens i nenes, durant el mati van guarnir pans de pessic. Cada Equip Base va farcir i decorar el seu i  en va fer una fitxa tècnica. 


Les taules, preparades per l'ocasió, esperaven en silenci al vestíbul de l'escola.




Ben aviat però van començar a desfilar pels passadissos nens i nenes que portaven la mona que amb equip havien guarnit al seu gust.




I després del pati tots els nens i nenes han pogut veure les creacions dels seus companys.




 









Al migdia, algunes famílies van aprofitar el moment de recollir els seus fills per donar un tomb per l'exposició.







Per la tarda, després de jugar una estona tots plegats ens vam menjar la mona.



















Els mestres i el personal d'administració i serveis de l'escola també han celebrat la festa de la primavera. Ho han fet treballant cooperativament. Al migdia, un cop acabades les classes,   han estat convocats per la comissió d'aprenentatge cooperatiu amb la finalitat d'elaborar un dinar, amb postres inclosos. 
La comissió ja tenia a punt els equip base:


Cada mestre a primera hora del matí ha passat per la sala de mestres a recollir la ploma de color amb  el seu nom. Tot i que en el transcurs del matí cadascú ja ha pogut endevinar quins serien els seus companys d'equip no ha estat fins al migdia quan s'han formalitzat els grups per començar a treballar.





















Els equips han funcionat molt bé. En l'elaboració del menjar hi ha hagut creativitat i bon gust a part de molt bon "rotllo". 
Si cliqueu damunt la fotografia podreu veure algunes imatges del procés.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada